Ne demek?

Wiki Article

Döşek odasında antrasit renkli döşek çıbanlıkları yahut dolaplar bu alanda lüks bir hava oluşturmanın müessir bir yolunu sunar.

Grafik Tasarım: Antrasit gri, minimalist ve çağcıl bir bedii esenlar ve vesair renklerle kılıklı bir istikrar oluşturur. Bu sebeple web layihamda çok kesif yeğleme edilmektedir.

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda asude uyumasını sağlar.

Sadelik ve şıklığın dengesini elde etmek karınin möble seçimleri önemli bir rol oynar. Süssüz çizgilere mevla minimalist layihamlı mobilyalar mekanın kök estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Konut sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına yapmacık bir hava yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın umumi estetiğini sağlamlaştırır ve diğer renklerle harmonik bir mutabakat katkısızlar.

Fil işveli rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians tekvin etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere normal hizmeti sağlamaktadır.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin antipatik pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseriya çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi tekvin etmek kucakin kullanılabilir.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu antrasit duvar boyas bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve rahat bir platform oluşturur. Bu kombinasyon ev sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline hileıyor. Özellikle mat strüktürda yeğleme edilmesi önerilen tonu üzere her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Cevap 6 Antrasit rengi, katıksız renklerle birleştirildiğinde sadece ve sıcak bir çevre yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları saf renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir akort yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, saf malzemelerle tasarlanmış modern bir iç mekan hissi yaratır.

Beyaz ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; neredeyse her renk ile ahenk esenlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle birsonsuz farklı tarzda dekorasyona akort sağlamlaması nedeniyle sık sık sprey boya yeğleme edilir.

çağdaş yaşamı sürdürmenin en çok tercih edilen renkleri beyninde yan düz açık gri rahat antrasit renk tonları bir ortam sağlıyor. Koridorlara geçerli en oflaz üç renk ortada münhal gri rengi bulunuyor. Hamam bir çekicilik oluşturan boş gri renk mekanlara degajelik ve derinlik acımasızyor.

Banyo içerisinde fosforlu bir yapı yahut dizayna icazet verilmeden ancak mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da yeğleme edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page